logo walburg - De Walburgt

Contact

Lijn - De Walburgt
grote lijn - De Walburgt

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Cliënt tevredenheid

Cliënt tevredenheid
Lees verder
Tijdens het cliënt- tevredenheidsonderzoek van 2023 geven de cliënten van de Walburgt hun begeleiders een 8 gemiddeld en zij geven de Walburgt als organisatie ook gemiddeld een 8.
Cliënt tevredenheid
Lees verder
Cliënten zijn zeer tevreden over hun persoonlijk begeleider. Zij voelen zich serieus genomen en ervaren altijd dat zij voldoende tijd hebben voor hen. Zij ervaren het als prettig dat zaken worden uitgelegd op de manier waarop men het begrijpt. Het is prettig dat zij met begeleiding kunnen praten over gevoelige onderwerpen. Het kunnen meebeslissen over hun begeleidingsplan wordt ook als fijn ervaren.
Tevreden ouder
Lees verder
De kleinschaligheid, zodat er heel goed zorg op maat toegepast kan worden. Zeer ruimdenkend; als iets niet goed lukt, zoeken ze net zolang door tot er een oplossing is die wel werkt. Onze zoon is van het Leo Kannerhuis naar de WalBurgt gegaan. Begeleiding van de WalBurgt bereikte in 3 maanden meer bij onze zoon dan in de bijna 2 jaar dat hij bij het Leo Kannerhuis heeft gewoond. Na 6 jaar is hij zover dat hij op zichzelf woont, zonder begeleiding. Zeer aan te bevelen voor mensen met autisme.